افزایش ۲۸درصدی جوجه ریزی در مشهد
مدیرجهادکشاورزی شهرستان مشهد از افزایش ۲۸ درصدی جوجه ریزی در این شهرستان خبرداد و گفت: جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون با افزایش ۲۸ درصدی به یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی قارزی افزود: با توجه به ماموریت جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه و با هدف افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و تولید حداکثری گوشت مرغ، ضمن همکاری با شرکت های تعاونی و زنجیره های تولید گوشت مرغ فعال شهرستان، در واحدهای پرورشی شاهد افزایش ۲۸ درصدی در میزان جوجه ریزی در سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال و همچنین افزایش تولید گوشت مرغ بوده ایم.
وی بیان کرد: شهرستان مشهد دارای ۵۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه است که خوشبختانه تمامی این واحدها با حداکثر ظرفیت فعال بوده و در دو ماه گذشته شاهد بیشترین تعداد جوجه ریزی در این واحدها بوده ایم.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان مشهد با اشاره به عوامل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ گفت: شرایط بازار مصرف، بارگیری و تخلیه به موقع واحدهای مرغداری، همکاری و همدلی زنجیره تولید مرغ و همکاری اتحادیه و تشکلهای مربوطه از این جمله است.
این مقام مسئول در خاتمه عنوان نمود: نیاز روزانه شهرستان مشهد اکنون نزدیک به ۴۵۰ تن گوشت مرغ است که در راستای تنظیم بازار و تهیه گوشت مرغ با کیفیت برای عموم زائران و مجاوران امام مهربانی، این مقدار گوشت با ارزانترین قیمتها در سطح کشور در تمامی واحدهای عرضه مرغ شهرستان به صورت روزانه توزیع و به فروش میرسد.